Contact

Ik ben het beste per email bereikbaar. In mijn werkplaats hoor ik mijn mobiele telefoon niet altijd, en u kunt zich voorstellen dat een mobiele telefoon die afgaat terwijl ik net geconcentreerd bezig ben de vorm van een schaal perfect te krijgen niet zo fijn is. Daarom wil ik liever dat u emailt. Ik lees mijn email dagelijks (m.u.v. in vakanties, dan kan het natuurlijk langer duren!). Op afspraak is iedere geinteresseerde welkom in het atelier om schalen te bekijken of om te kijken hoe een schaal gemaakt wordt; mijn werkplaats bevindt zich in Beneden Leeuwen, tussen Tiel en Nijmegen.

Let op: houtdraaien is mijn hobby, niet mijn werk. Afspraken op een werkdag overdag zijn vrijwel nooit mogelijk.

email: jurriaan@houtenschalen.nl

Ik zou het waarderen als u dit email-adres niet gebruikt voor uitnodigingen van Facebook of andere sociale platformen, discussielijsten en dergelijke. Ik ben geen lid, wil geen lid worden en wil liever niet lastig gevallen worden met herinneringen dat iemand anders wil dat ik wel lid word.

Gastenboek

Deze site heeft geen gastenboek. Er zijn, als je op internet kijkt, twee soorten gastenboeken. De eerste staat vol met complimenten van kennissen en bekenden (dit kost de beheerder dagelijks aandacht om het zo te houden) en de andere staat vol met Engelstalige reclame voor medicijnen en andere spam, bedoeld om pagina's in google aan te prijzen. Dit soort gastenboeken kost niet veel tijd om bij te houden. Ik besteed mijn tijd liever aan houtdraaien.

Website

Deze website draait zonder flash-animaties, zonder PHP, zonder javascript, zonder cookies - alles is gericht op het met weinig onderhoud efficient presenteren van mijn schalen. Minder ingewikkelde functionaliteit betekent minder onderhoud, minder kans op hackers en dus meer tijd in de werkplaats!

Ik heb mijn best gedaan de website ook op tablets te laten werken, maar de galerie-pagina's zijn wat lastiger; er is op echt kleine schermen gewoon te weinig ruimte om foto's goed te laten zien. Ik raad een breedte van minimaal 600 pixels aan. De overige delen zijn vanaf 320 pixels breed te zien. Helaas betekent dit wel dat Internet Explorer 8 niet meer ondersteund wordt.